Хърватия и Испания играят при резултат 0:0 в Ротердам във финала на турнира

...
Хърватия и Испания играят при резултат 0:0 в Ротердам във финала на турнира
Коментари Харесай

На почивката: Хърватия 0:0 Испания

Хърватия и Испания играят при резултат 0:0 в Ротердам във финала на шампионата Лига на нациите за сезон 2022/23.

Селекцията на Златко Далич победи с 4:2 домакините на финалния турнир Нидерландия, до момента в който " Ла Роха " надви с 2:1 над тима на Италия, който по-рано през днешния ден завоюва борбата за третото място против " лалетата ".

За златното потомство на хърватите, водено от неуморимия Лука Модрид, това може би е финален късмет за трофей на национално равнище. Преди пет години " ватрените " играха на финала на Световното състезание против Франция, само че изгубиха. Преди няколко месеца пък тимът стигна до бронзовите медали в Катар. Сега триумфът може да бъде сладка разтуха за тях, предава Спортал.

Испания може да се похвали с четири огромни трофея. Става въпрос за международната купа от 2010-а, както и трите европейски трофеи от 1964-та, 2008-а и 2012-а. Към тях може да се добави и олимпийското злато от 1992-ра. Трофеят от Лигата на нациите обаче към момента липсва в сбирката на иберийците. Преди две години те още веднъж играха край в шампионата, само че отстъпиха с 1:2 на Франция. Днес те ще желаят да създадат идната стъпка и този път да си тръгнат като първенци в конкуренцията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР